Med dagens teknologi er det mangt og mye å ta hensyn til. I våre dager brukes nesten utelukkende digitale kameraer, enten dette er mobiltelefoner, små og enkle kameraer eller avanserte speilreflekskameraer. Felles for alle er at mange bilder kan bli mye bedre dersom disse blir redigert. Det kan være at fargene har behov for justering, ett eller annet forstyrrende i bildet ønskes tatt bort, eller man ønsker å få bildet som for eksempel sort / hvitt.

I andre tilfeller har man kanskje gamle bilder på film som man ønsker i digital form. Til dette har man behov for en scanner, og ikke alle har dette eller ønsker å investere i en.
Kan hende har man gamle bilder hjemme, enten i album eller på annen måte, og noen av disse er kanskje ødelagt. Det kan være stygge bretter, flekker, striper og forskjellige former for skader. I mange tilfeller kan slike bilder repareres, dersom man bare vet hvordan det skal gjøres.

Selvsagt er det også noen som ønsker å få tatt noen bilder. Det være seg spesielle anledninger, eller man ønsker å ha bilder av seg selv eller familie. Enten disse skal fotograferes hjemme, ute eller i studio.

Jeg kan hjelpe til med alt dette, og kan selvsagt også hjelpe til med å få printet bildene - gjerne i store formater.

 

FOTO OPPDRAG:                                                                            

    
Fotografering inntil 2 timer kr. 2500,-
Utover 2 timer, pr. time  kr.   750,- 
Bilderedigering, og scanning pr. time  kr.   500,- 
Fotografering hel dag: pr. dag  kr. 9000,- 

Dersom fotooppdraget er utenfor Grenlandsregionen, beregnes kjøregodtgjørelse kr. 4,10 pr. km.

 

Det kommer mer informasjon og eksempler på denne siden - men dette webstedet er nettopp lagt opp, så det er ikke helt ferdig pr. dato :)


Webløsning ©2016 av Web Norge. Content © Kent Steinhaug